Bekijk de ervaringen van kandidaten uit 2017 en check onze minigids patiëntengesprek!
Ben je van plan een cursus te volgen voor de decentrale selectie? Bekijk dan onze cursuspagina en ontvang via ons 10% korting op sommige cursussen!
Waardering:
  • 18 stemmen - gemiddelde waardering is 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Decentrale Selectie Geneeskunde Amsterdam UvA 2019-2020
Beste kandidaat,

Heb jij gehoord dat je helaas niet bent toegelaten tot de geneeskundeopleiding?

Vind je selectie eerlijk? Of heb je misschien ideeën over hoe het anders zou kunnen, over welke studenten volgens jou een plek in de opleiding verdienen, of wil je gewoon je ei kwijt over je ervaringen in een selectieprocedure voor één van de geneeskundeopleidingen?

Voor wetenschappelijk onderzoek zijn wij op zoek naar kandidaten die hun ideeën, meningen, ervaringen en suggesties willen delen. Meer informatie? Kijk op https://twitter.com/ResearchinE/status/1117825136823087106?s=19

Onderzoek van Onderwijs 
Amsterdam UMC, Locatie VUmc
Antwoord
Beste allemaal,

Iedereen die geplaatst is voor Geneeskunde aan het AMC / de UvA: van harte gefeliciteerd! En voor iedereen die nog afwacht: veel succes nog even natuurlijk!

Vanaf nu kan je deelnemen aan de WhatsApp-groep voor Bachelor-jaar 1 van collegejaar '19-'20! Zorg dat je snel lid wordt, want vorig jaar zat de groep als snel vol.

In deze groep zal het de komende maanden vooral gaan over welke rangnummers recentelijk zijn geplaatst (superhandige info als je nog afwacht!), natuurlijk ook over de eindexamens en geleidelijk ook steeds meer over de voorbereidingen voor de start van het jaar zoals de introductie-activiteiten. Stay tuned!

Via deze link kan je deelnemen aan de groep: https://chat.whatsapp.com/7rMjWaKOw0z45M2ysCbrdu
Antwoord
Beste allemaal,

Ook dit jaar een oproep aan alle kandidaten van de decentrale selectie om een ervaring te schrijven voor op de website! Als dank voor jullie moeite verloot ik onder de inzenders een zeer goede Littman stethoscoop!

Voor meer info zie de topic: https://www.decentralegeneeskunde.nl/for...hp?tid=750
Antwoord
Voor de mensen die volgend jaar mee willen doen aan de selectie bij UVA: de tweede ronde heeft volgens mij vrijwel geen invloed op je rangnummer dat je zou krijgen na de eerste ronde. Ik had op basis van mijn eerste twee toetsen ongeveer het rangnummer 380. De derde toets heb ik heel goed gemaakt (nummer 10 van de 151) en mijn cijfers waren prima. Heb uiteindelijk hetzelfde rangnummer gekregen als hiervoor (+15 door reserve) en het heeft dus denk ik bijna geen invloed gehad. Stort je dus vooral op de eerste twee toetsen!
Antwoord
Hi allemaal,

Ik had een vraag voor degene die ook zijn toegelaten in het AMC voor aankomend bachelorjaar.
Ik ging er vanuit dat de meeste studenten mee zouden doen aan de intree week georganiseerd door de UvA, maar nu kwam ik er achter dat er ook nog een introductieweek wordt georganiseerd door de MFAS (de studievereniging voor geneeskunde studenten aan de UvA). Nu vroeg ik mij af wat de meeste van jullie gaan doe, de week van de UvA of die van de MFAS?
Het programma van de UvA lijkt mij wat leuker, maar het is ook leuk om al wat meer te horen over de studie geneeskunde en vooral studiegenootjes te leren kennen....
Antwoord
Mocht je het al weten, laat het alsjeblieft weten, want ik twijfel nog steeds! Of mocht je zelf ook twijfelen, let me know haha!
Antwoord
Hee BenteS, ik twijfel zelf ook. Heb me nu in ieder geval anagemeld voor de intreeweek, omdat ik nog niet weet of ik een slaapplek kan vinden voor tijdens MFAS. Ik zou zeggen kom in de whatsappgroep. Smile https://chat.whatsapp.com/FJt12ZknRYTA4SNnscMNai
Antwoord
Hi tommy! Bedankt voor je reactie. Ik zit nu in de groep ?
Antwoord
Weet iemand tot en met welk rangnummer vorig jaar is geplaatst? Ik hoop nog steeds kans te maken... Zijn de plekken van de gezakte leerlingen al vergeven?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)