De volgende waarschuwingen zijn opgetreden:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.22 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->errorBekijk de ervaringen van kandidaten uit 2017 en check onze minigids patiëntengesprek!
Ben je van plan een cursus te volgen voor de decentrale selectie? Bekijk dan onze cursuspagina en ontvang via ons 10% korting op sommige cursussen!
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Waar kan ik het beste aanmelden?
#1
Question 
Hallo iedereen,
Ik kom uit Syrië en ik woon al ongeveer vijf jaar in Nederland. Ik heb Nederlands geleerd en nu zit ik op 5 VWO (NG+NT). Ik kom uit een oorlogsgebied en mijn droom is om een arts te worden, dat is wat mij eigenlijk motiveert om te blijven leren, mijn leven was namelijk niet zo makkelijk. 
Ik moet volgend jaar als het goed is een opleiding kiezen in een bepaalde universiteit, maar ik heb geen idee welke universiteit ik het beste kan kiezen.
Ik heb geen vrijwilligerswerk gedaan, en mijn cijfers zijn ook niet echt hoog aangezien dat ik veel taalachterstand heb, mijn gemiddelde van 5 vwo nu is een 7.2
Kan iemand mij helpen? wat zou het beste keuze kunnen zijn?
Antwoord


Berichten in dit topic
Waar kan ik het beste aanmelden? - door Drake - 03-01-2021, 06:47 PM
RE: Waar kan ik het beste aanmelden? - door Addie - 03-01-2021, 11:10 PM

Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)