Bekijk de ervaringen van kandidaten uit 2017 en check onze minigids patiëntengesprek!
Ben je van plan een cursus te volgen voor de decentrale selectie? Bekijk dan onze cursuspagina en ontvang via ons 10% korting op sommige cursussen!
Waardering:
  • 10 stemmen - gemiddelde waardering is 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Decentrale Selectie Geneeskunde Rotterdam 2017
#31
(12-10-2016, 03:18 PM)kubra schreef: Ik heb ze even gemaild. Ik kreeg terug dat vavo mensen (ook voltijd vwo) in route B geplaatst worden.
En over je cv:
'Om de voldoen aan de extracurriculaire eisen moet je minimaal een jaar lang gedurende 4 uur per week naast een voltijd studie gewerkt hebben. We kijken tot twee en half jaar terug.'
Wat hebben jullie allemaal trouwens als tweede keus?

(10-10-2016, 10:53 PM)Fleur10 schreef:
(10-10-2016, 10:38 PM)kubra schreef: Wat een onzin zeg.. Ja, ik las het in de brochure, echt moeilijk want dan heb ik gewoon niks en ik las in een ander topic ook al dat EHBO diploma ook niet goed genoeg was, omdat je dit ook al gaat doen tijdens de opleiding. Hoe zit het met de VU, zijn ze daar ook zo streng met de uren?

Nee, bij de VU telt vgm in principe alles mee. Maar hoe langer je het doet, des te meer punten krijg je. Daar hebben ze geen minimum aantal uur per week oid.
Ja, ik had ze ook even gemaild, maar toch bedankt!!

Ik heb niet echt een tweede keus. Heb al naar meerdere studies gekeken maar daar zit eigenlijk niks bij wat me leuk lijkt om te doen..
Antwoord


Berichten in dit topic

Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 4 gast(en)