Bekijk de ervaringen van kandidaten uit 2017 en check onze minigids patiëntengesprek!
Ben je van plan een cursus te volgen voor de decentrale selectie? Bekijk dan onze cursuspagina en ontvang via ons 10% korting op sommige cursussen!
Waardering:
  • 5 stemmen - gemiddelde waardering is 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Decentrale Selectie Geneeskunde Erasmus Universiteit Rotterdam 2021 - 2022
#21
Hooi, helaas zit de groep inderdaad vol. Ik zal hier wel een berichtje plaatsen als er een plaats vrijkomt, aangezien mensen de groep soms verlaten.
Antwoord
#22
Er is 1 plek vrij nu
Antwoord
#23
Weet iemand wanneer wij de informatie voor de toetsen krijgen? In een mail stond uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de toetsdagen, maar ik heb nog niks gehoord.
Antwoord
#24
Hoi,

We krijgen deze week een mail.
Antwoord
#25
Hoi,
De groep voor de decentrale selectie zit vol. Zou er eventueel een tweede groep aangemaakt kunnen worden? En heeft iemand al iets van toets stof en info gekregen? Ik niet namelijk.
Antwoord
#26
Ik heb zelf even een nieuwe groep gemaakt voor iedereen die niet in de eerste kan. Dit is de link om erin te komen. https://chat.whatsapp.com/G6WkLZf2ed95rw4pjfSEOI
Antwoord
#27
Ik ben heel erg benieuwd hoeveel aanmeldingen er dit jaar zijn, en hoeveel daarvan er naar direct geselecteerde gaan
Antwoord
#28
Hi Allemaal,

We hebben een groepsapp gemaakt voor iedereen met een rangnummer boven de 410 zodat we kunnen bijhouden bij welk rangnummer we zijn voor de naplaatsing. Op dit moment zijn we bij nummer 423! 

Dit is de link voor de whatsappgroep:

https://chat.whatsapp.com/LP3LhQc1Ah7H9CChxfVWyX
Antwoord
#29
Hallo mensen,

Ik heb een vraag aan jullie. Wie van jullie doet vavo? Zo ja, hebben jullie voor jullie motivatie ook een -1? Of ken jij iemand die vavo doet en een -1 als z-score heeft? 

Alvast bedankt en ik wacht jullie reactie af! 

Groetjes,

Anne-Fleur de Jong
Antwoord
#30
Hoihoii!! 
Wij hebben voor komende eerste jaars Geneeskunde studenten een groepschat aangemaakt op whatsapp. Duss ben jij dit jaar toegelaten en begin jij in september aan de studie Geneeskunde in Rotterdam? Join ons dan met de onderstaande link! 

https://chat.whatsapp.com/Hmup0gKZzN3KuiHTdBXSfF
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)